Profesionalno oblikovanje zloženke vseh formatov​

Ponujamo oblikovanje zloženk, ki odlično predstavljajo željeno tematiko in komunicirajo ključne vrednote in sporočila ciljni skupini.

Oblikocanje zloženk po sodobnih standardih

Unikaten izgled po izbranih smernicah

Oblikovanje in design Maribor

Moderno oblikovanje

Distant grafični studio Maribor

Vizualno privlačen design

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo zloženke?

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo profesionalno oblikovanje prodajnih, predstavitvenih ali informativnih zloženk vseh formatov. 

Kako oblikujemo zloženke?

Kot predstavitveni in prodajni material bodo zasnovane tako, da bodo na preprost in razumljiv način predstavile izbrano tematiko. S sodobnimi grafikami, ki so v koraku s trendi in smernicami vaše industrije bomo zagotovili profesionalen videz, ki bo vlival uporabnikom zaupanje in Pristnost. 

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?​

Oblikovanje zloženk poteka po rdeči niti vašega podjetja ali produkta. S tem skrbimo za doslednost in prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Oblikovanje zloženk vseh formatov

Oblikovanje zloženk je proces strukturiranja informacij in jih predstaviti na način, kateri bo pritegnil pozornost in ga bodo bralci brez težav razumeli.

Naš proces

Spoznavni sestanek

V prvem koraku stopite z nami v stik in nam zaupajte svoj projekt. Z veseljem vam bomo svetovali na poti, do vaših novih zloženk.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje zloženk potrebujemo, preidemo v načrtovanje. V tej fazi raziščemo novosti in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Oblikovanje in predaja

Zadnje korak je samo oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo in realiziramo.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem projektu boste prejeli oblikovano zloženko v .pdf obliki pripravljeni na tisk. Zraven še prejmete odprto datoteko .ai, ki jo lahko uporabite za nadaljnje spremembe in oblikovanja.