Profesionalno oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa zahteva veliko pozornost in natančnosti iz obeh strani. A dobro oblikovan življenjepis vas bo že v prvem koraku ločil od večine. Pokažite, da ste resen kandidat že s prvim stikom.

Oblikovano za vas
Izpostava kompetenc
Moderen izgled
Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Prednosti profesionalno oblikovanega življenjepisa

Kaj so cilji oblikovanja?

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno oblikovanje življenjepisa za posameznike.

Prednosti profesionalno oblikovanega življenjepisa

Z oblikovanim življenjepisem lahko bolje izpostavite vaše kompetence ter naredite vtis pri potencialnih delodajalcih.

Kaj so cilji oblikovanja?

Izpostavili bomo vaše najmočnejše lastnosti in jih predstavili na način, ki bo pritegnil pozornost. Cilj oblikovanja leži v strukturiranju informacij in predstavitvi le teh na visokem profesionalnem nivoju.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Letaki kot promocijski material

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.

Naš proces

Spoznavni sestanek

Stopite z nami v kontakt in se sestajte v živo ali preko telefonskega klica. V tem koraku je cilj, da spoznamo vas in vaše izkušnje in kompetence.

Načrtovanje in strukturiranje

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje potrebujemo, preidemo v strukturiranje informacij. V tej fazi določimo kaj in kako izpostavit, da bo življenjepis najbolje komuniciral vaše prednosti bodočim delodajalcem.

Oblikovanje in predaja

Oblikovali vam bomo življenjepis, kateri bo na enostaven in privlačen način prenašal vaše prednosti in sporočilo morebitnim delodajalcem. Obliko priredimo vaši osebnosti in naravi želenega delavnega mesta.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovan življenjepis v .pdf obliki pripravljeni na tisk. Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.