Profesionalno oblikovanje vizitk

Ponujamo  profesionalno oblikovanje vizitk in njenih elementov po najsodobnejših trendih in smernicah vaše industrije.  Oblikujemo jih tako, da na preprost in jasen način predstavljajo vaše podjetje in komunicirajo vrednote vašega poslovanja. 

Oblikovanje vizitk po naročilu Maribor

Unikatna izdelava po meri naročnika

Oblikovanje in design Maribor

Eno ali dvostransko oblikovanje

Distant grafični studio Maribor

PRIPRAVLJENO ZA DIGITAL IN ZA TISK​

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Prednosti profesionalno oblikovanih vizitk

Kaj je pomembno pri oblikovanju vizitk?

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno oblikovanje vizitk za podjetja in posameznike.

Prednosti profesionalno oblikovanih vizitk

Vizitke izpod rok oblikovalca odlično govorijo zgodbo in dejavnost podjetja. Kadar jih izvzamemo iz konteksta, povedo o podjetju veliko več kot besede same. Načrtovana oblika pa jim pripisuje dodano vrednost v obliki večje profesionalnosti, strokovnosti ipd.

Kaj je pomembno pri oblikovanju vizitk?

Vizitke morajo na pravilen način komunicirati delavno področje podjetja, predstaviti način poslovanja (vrednote in smernice) ter z dobro strukturo podatkov prenašati ključne informacije. 

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

O oblikovanju vizitk

Vizitke so veliko krat prvi stik s podjetjem ali pa opomnik kadar jih prejemnik vidi dolgo po prejemu. Zato morajo komunicirati informacije na pravilen način. Proces izdelave gre skozi tri ključne faze.

Naš proces

Spoznavni sestanek

Pri prvem koraku stopite z nami v stik in nam zaupajte svoj projekt. Z veseljem vam bomo svetovali na poti, do vaših novih vizitk.

Raziskava in načrtovanje

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje vizitk potrebujemo, preidemo v načrtovanje. V tej fazi raziščemo novosti in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Končna oblika in predaja

Oblikovali vam bomo vizitke, ki bodo odlično prenašale vrednote in sporočila vašega podjetja, končnim prejemnikom. Obliko priredimo vašemu CGP ali pa zasnujemo tako, da se brez problema po njej oblikujejo še drugi elementi.

Pokličite nas

+386 (0)30 653 293

V&O

Ko oblikovanje vizitk zaključimo boste vaše nove vizitke prejeli v formatu, ki je pripravljen za tisk. Prav tako boste prejeli odprto datoteko za nadaljno uporabo ali oblikovanje (.ai in .pdf).