Profesionalno oblikovanje vabila ali čestitk

Ponujamo profesionalno oblikovanje vabila in  čestitk, ki na pravi način zrcalijo naravo in vzdušje dogodka. S sodobnimi in modernimi trendi jo oplemenitivmo za vaš izbran dogodek.

Unikatno oblikovanje
Prilagojeno naravi dogodka
Moderne in kreativne grafike
Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Na kratko...

Zakaj izbrati profesionalno oblikovanje?

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno oblikovanje vabila ali čestitke za izbran dogodek, kateri vam bo ostal še dolgo v spominu.

Na kratko...

Prvi stik, ki ga vaš povabljenec doživi v zvezi z dogodkom, je vabilo/čestitka. Zato menimo, da mora biti izdelano na način, ki pove toliko o dogodku in njegovi naravi, kot o končnih informacijah. 

Zakaj izbrati profesionalno oblikovanje?

Priložnosti kot so krst, birma, poroka, okrogle obletnice in rojstni dnevi, so enkratni in neponovljivi dogodki, ki si jih zagotovo želite ohraniti v dobrem spominu in z njimi očarati tudi vse svoje goste. Naj se to tudi izraža v materialu.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Letaki kot promocijski material

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.

Naš proces

Spoznavni sestanek

Stopite z nami v kontakt in nam zaupajte vaš projekt. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali na poti, do vašega unikatnega vabila.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje potrebujemo, preidemo v načrtovanje. V tej fazi raziščemo trende in smernice vaše industrije, ter stopimo v vaše čevlje.

Oblikovanje in predaja

Oblikovali vam bomo vabila, katera bodo odlično prenašala vaše sporočilo povabljencem. Obliko lahko priredimo vašemu CGP-ju ali pa zasnujemo po naravi dogodka.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovana vabila/ čestitke v .pdf obliki pripravljeni na tisk (po inštrukcijah vašega tiskarja). Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.