Profesionalno oblikovanje poslovne mape

Poslovne mape so del celostne grafične podobe (CGP) podjetja, katerega predstavite svojim uporabnikom. Za vas jih oblikujemo profesionalno in po sodobnih smernicah.

Izdelava logotipa podjetja Maribor

Unikatna izdelava po meri naročnika

Oblikovanje in design Maribor

Pripravljeno za digital in za tisk

Responzivnost oblikovanega logotipa podjetja

Prilagodljivo za mini in jumbo velikost

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Smernice oblikovanja poslovne mape

Kaj lahko pričakujete?

Dodana vrednost profesionalno oblikovane poslovne mape

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno grafično oblikovanje in vizualne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Smernice oblikovanja poslovne mape

Oblikovanje poslovne mape podjetja ali blagovne znamke gre skozi daljši proces študije in načrtovanja. V poslovne mape vključujemo oblike in simbole, ki jih vaša ciljna skupina že pozna in razume.

Oblika je zanimiva, enostavna in lahko razumljiva, medtem ko ohranja ključne vrednote za katerimi stoji vaša blagovna znamka. Aplikacija je enostavna ne glede na velikost ali vrsto medijev.

Kaj lahko pričakujete?

Oblikovali vam bomo profesionalne poslovne mape, katere bodo vaši ciljni skupini pravilno zrcalile vrednote vašega poslovanja. Uporabili bomo kreativne in zanimive načine, kako jih implementirati v sam znak podjetja.

Ko je oblikovanje poslovne mape končana, prejmete vso potrebno dokumentacijo z željenimi formati.

Dodana vrednost profesionalno oblikovane poslovne mape

Profesionalno oblikove poslovne mape bodo vašim uporabnikom/ kupcem dale zaupanje v vašo blagovno znamko in posledično vam kot podjetju.

Pravilno oblikovane mape so zlahka prepoznavne in sporočajo vrednote, ki jih ciljna skupina ceni in razume. S tem se dviguje samo zaupanje v blagovno znamko kot tudi vrednota podjetja.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Proces oblikovanja poslovne mape

Poslovne mape dajejo vrednoto in prepoznavnost vaši blagovni znamki in prav tako podjetju. Proces je razdeljen na tri dele, katere smo predstavili spodaj.

Naš proces

Reklamnih in promo. materialov​

V prvem koraku nam je pomembno, da spoznamo vas in vaše podjetje. Na spoznavnem sestanku predstavite svoje poslovanje, zgodovino, vrednote za katerimi stojite in vaše cilje. Tako bomo bolje razumeli celotno poslovanje in s tem probali stopiti v vaše čevlje in to v najboljši možni obliki tudi predstaviti.

Raznovrstne tiskovine

Ko imamo vse potrebne informacije, preidemo v fazo poizvedovanja in učenja. V tej fazi prečešemo vašo konkurenco, trenutno trende in posebnosti v vaši industriji in si nakopičimo informacij, iz katerih bomo pripravili dokument, ki bo služil kot rdeča nit projekta.

Spletnih vsebin

Zadnje korak je samo oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo profesionalne poslovne mape , ki vam bodo služile še vrsto let.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem oblikovanju boste dobili profesionalno oblikovane poslovne mape v odprtem formatu (.ai, .pdf) kot tudi v rasterski obliki (.jpeg, .png)

Zraven poslovne mape boste dobili tudi predstav same mape v .pdf obliki.

Ne. Ker vemo, da je oblikovanje poslovne mape velik del za podjetje samo, imate možnost račun poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končane oblike poslovne mape in dokumentacijo.