Oblikovanje letakov in reklamnih tiskovin​

Ponujamo profesionalno oblikovanje letakov za dogodke, kampanje ali druge aktivnosti. Oblikovali vam bomo reklamne letake, ki bodo na premišljen in kreativen način komunicirali željeno sporočilo izbrani ciljni skupini.

Profesionalno oblikovanje letakov, ki prodajajo

Oblikovano za prodajo

Oblikovanje in design Maribor

Tatovi pozornosti

Distant grafični studio Maribor

Pripravljeno za tisk

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo letake?

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno oblikovanje promocijskih letakov za podjetja in posameznike.

Kako oblikujemo letake?

Letake oblikujemo tako, da vizualno pritegnejo bralcočevo pozornost in  na jasen način prenašajo želeno sporočilo. Oblikovanje letakov se lotimo iz perspektive končnega porabnika. Zato tudi ključne vrednote podjetja preko vizualnih elementov komuniciramo na način, ki jih ciljna skupina razume in ceni.

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?​

V novodobnem medijsko-nasičenem svetu imate le sekundo časa, da zagrabite pozornost in vzbudite zanimanje svojega bralca. In ko jo; še nekaj sekund, da komunicirate vse najpomembnejše informacije.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Letaki kot promocijski material

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.

Naš proces

Spoznavni sestanek

Stopite z nami v kontakt in nam zaupajte vaš projekt. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali na poti, do vaših novih letakov.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje potrebujemo, preidemo v načrtovanje. V tej fazi raziščemo trende in smernice vaše industrije, ter stopimo v vaše čevlje.

Oblikovanje in predaja

Načrtno oblikovanj letakov, katera bodo odlično prenašala vaše sporočilo ciljni skupini. Kreativni in premišljene vizualne rešitve bodo zagotovo kradle bralčevo pozornost.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovane letake v .pdf obliki pripravljeni na tisk (po inštrukcijah vašega tiskarja). Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.