Profesionalno oblikovanje Jumbo plakatov

Ponujamo oblikovanje Jumbo plakatov, kateri predstavljajo željeno tematiko ter komunicirajo vrednote in ključna sporočila vaši ciljni skupini.

Oblikocanje zloženk po sodobnih standardih

Unikaten izgled po izbranih smernicah

Oblikovanje in design Maribor

Moderno oblikovanje

Distant grafični studio Maribor

Vizualno privlačen design

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo Jumbo plakate?

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo profesionalno oblikovanje prodajnih, predstavitvenih ali informativnih Jumbo plakatov. 

Kako oblikujemo Jumbo plakate?

Jumbo plakata se lotimo tako, da s sodobnimi grafikami, ki so v koraku s časom, ustvarimo vizualen element usmerjen na željeno ciljno skupino. Le ta bo na enostaven način komunicirala tako prodajno kot predstavitveno. S sodobnimi smernicami in profesionalnim videzom bomo ustvarili vizual, kateremu bodo uporabniki zaupali.  

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?​

Oblikovanje Jumbo plakata je zasnovano skozi vašo zgodbo podjetja ali produkta. Tako skrbimo za prepoznavnost ter doslednost vaše blagovne znamke.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Oblikovanje Jumbo plakatov

Oblikovanje Jumbo plakatov je proces, skozi katerega vlijete uporabnikom pozornost in zaupanje v svojo blagovno znamko, storitev ali izdelek.

Naš proces

Spoznavni sestanek

V prvem koraku stopite z nami v stik in nam zaupajte svoj projekt. Z veseljem vam svetujemo na poti, do vašega novega Jumbo plakata.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje Jumbo plakata potrebujemo, preidemo v stanje načrtovanja. V tej fazi raziščemo novosti in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Oblikovanje in predaja

Zadnje korak je oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in vašo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli željeno ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo in realiziramo.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem projektu boste prejeli oblikovan Jumbo plakat v .pdf obliki, katera je pripravljena na tisk. Zraven boste še prejeli odprto datoteko .ai, ki jo lahko uporabite za nadaljnje spremembe in oblikovanja.