Oblikovanje cenikov in jedilnikov

Ponujamo profesionalno oblikovanje cenikov in jedilnikov, ki bodo na privlačen in prepost način predstavili vašo ponudbo in hkrati pravilno komunicirali smernice in vzdušje vašega podjetja.

Unikatna izdelava po meri naročnika
Pripravljeno za digital in za tisk
Prilagodljivo za mini in jumbo velikost
Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo cenike in jedilnike?

Na kaj pazimo pri oblikovanju?

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno oblikovanje cenika ali jedilnika po smernicah podjetja ali ponudbe.

Kako oblikujemo cenike in jedilnike?

Ker so ceniki ali jedilniki izredno pomemben del vašega poslovanja, morajo biti premišljeno oblikovani. Informacije strukturiramo na preprost in lahko razumljiv način. Tako, da bo ponudba jasna že v prvem stiku. Kolikor se da, ponudbo predstavimo na privlačen način in vizualno izpostavim najpomembnejše.

Na kaj pazimo pri oblikovanju?

Oblikovanje cenikov ali jedilnikov poteka po rdeči niti vašega podjetja. Poskrbimo, da pravilen način zrcali vaše smernice in vrednote, katere vaša ciljna skupina razume, ceni ter se z njimi povezuje.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Letaki kot promocijski material

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.

Naš proces

Spoznavni sestanek

Stopite z nami v kontakt in nam zaupajte vaš projekt. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali na poti, do vaših novih cenikov ali jedilnikov.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje potrebujemo, preidemo v načrtovanje. V tej fazi raziščemo trende in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Oblikovanje in predaja

Oblikovali vam bomo cenike ali jedilnike, ki bodo odlično prenašali vrednote in sporočila vašega podjetja, končnim prejemnikom. Obliko priredimo vašemu CGP ali pa zasnujemo tako, da se brez problema po njej oblikujejo še drugi elementi.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Prejeli boste oblikovan cenik pripravljen na tisk v .pdf obliki. Zraven boste še prejeli izvorno datoteko, ki se lahko uporabi za nadaljno uporabo ali oblikovanje.