Profesionalno oblikovanje brošure vseh formatov​

Ponujamo oblikovanje brošure, katera bo sodobno in načrtovano predstavljala željene vizualne elemente vaši ključni ciljni skupini.

Oblikocanje zloženk po sodobnih standardih

Unikaten izgled po izbranih smernicah

Oblikovanje in design Maribor

Moderno oblikovanje

Distant grafični studio Maribor

Vizualno privlačen design

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo brošure?

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo profesionalno oblikovanje prodajnih, predstavitvenih ali informativnih brošur vseh formatov. 

Kako oblikujemo brošure?

Brošure vam bomo oblikovali po sodobnih trendih in smernicah. Izdelane bodo profesionalno in v okvirjih vaših želja ter usmerjene v vašo ciljano skupino.

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?​

Oblikovanje brošure, katera poteka po rdeči niti vašega podjetja ali produkta, bo uporabnike nagovorila v spoznavanje podjetja ali vašega produkta. To bomo izvedli na zanimiv in vizualen način – kateri ga bo predstavljal.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Oblikovanje brošure vseh formatov

Oblikovanjebrošure je zanimiv proces predstavitve vašega podjetja, storitve ali produkta. Prdstavimo ga na način, da ga uporabniki enostavno in brez težav razumejo.

Naš proces

Spoznavni sestanek

V prvem koraku stopite z nami v stik in nam zaupajte svoj projekt. Z veseljem vam bomo svetovali na poti, do vaših novih brošur.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje brošur potrebujemo, preidemo v fazo načrtovanja. V tej fazi raziščemo novosti in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Oblikovanje in predaja

Zadnje korak je samo oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo in realiziramo.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem projektu boste prejeli oblikovano zloženko v .pdf obliki pripravljeni na tisk. Zraven še prejmete odprto datoteko .ai, ki jo lahko uporabite za nadaljnje spremembe in oblikovanja.