Profesionalna izdelava spletne pasice

Spletne pasice so vizualni reklamni, informativni ali prodajni element, kateri predstavlja vaše podjetje, storitev ali produkt, kateri pritegne uporabnike ter komunicira pravilna sporočila ciljni skupini.

Izdelava logotipa podjetja Maribor

Unikatna izdelava po meri naročnika

Oblikovanje in design Maribor

Pripravljeno za digital

Responzivnost oblikovanega logotipa podjetja

Prilagodljivo za mini in jumbo velikost

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Smernice izdelave spletne pasice

Kaj lahko pričakujete?

Dodana vrednost profesionalno izdelanega logotipa

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno grafično oblikovanje in vizualne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Smernice izdelave spletne pasice

Izdelava spletne pasice poteka skozi proces načrtovanja in same vizualne podobe. Spletna pasica mora vsebovati vse pomembne elemente, katere želite da jih vaša ciljna skupina doseže in s katero sam vizual na prijazen in očem privlačen način komunicira.

Aplikacija je enostavna ne glede na velikost ali vrsto medijev.

Kaj lahko pričakujete?

Izdelali vam bomo edinstvene spletne pasice, katere bodo predstavljale vašo blagovno znamko in samo podjetje naredile prepoznavno in vizualno zanimivo vašim uporabnikom.

Ko je izdelava spletne pasice zaključena,  prejmete vso dokumentacijo z željenimi formati.

Dodana vrednost profesionalno izdelanega logotipa

Profesionalne spletne pasice so izdelane dobro premišljeno in so predvsem doumljive in v veliki večini preprosto zapomnljivi reklamni elementi.

So zlahka prepoznavni in dajejo dodatno vrednost blagovni znamki. S tem se dviguje samo zaupanje v blagovno znamko kot tudi sama vrednota.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Proces izdelave spletne pasice

Izdelava spletne pasice je proces, pri katerem želimo izpostaviti prepoznavnost in zaupanje v samo blagovno znamko in podjetje, skozi vizualno podobo in prijaznim komuniciranjem s ciljno skupino.

Naš proces

Reklamnih in promo. materialov​

V prvem koraku nam je pomembno, da spoznamo vas in vaše podjetje. Na prvem spoznavnem sestanku predstavite svoje poslovanje, zgodovino ter vrednote, za katerimi stojite. Pomembne so tudi vaše želje, s katerimi gradimo profesionalen vizual.

Raznovrstne tiskovine

Ko imamo vse potrebne informacije, preidemo v fazo poizvedovanja in učenja. V tej fazi prečešemo vašo konkurenco, trenutne trende in posebnosti v vaši industriji ter si nakopičimo informacije, iz katerih nato pripravimo dokument, ki bo služil kot rdeča nit projekta.

Spletnih vsebin

Zadnje korak je sama izdelava. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljano skupino. V tej fazi oblikujemo spletno pasico, katero lahko uporabite na različnih medijih.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem oblikovanju boste dobili spletno pasico v odprtem formatu (.ai, .pdf) kot tudi v rasterski obliki (.jpeg, .png)

Zraven spletne pasice boste dobili tudi predstav pasice v .pdf obliki.

Ne. Projekt imate možnost poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končanega logotipa in dokumentacije.