Profesionalna izdelava logotipa podjetja

Zaščitniški znak oz. logotip je vizualni podpis podjetja ali blagovne znamke, ki mora ključne vrednote in smernice vašega poslovanja ter komunicirati pravilna sporočila ciljni skupini.

Izdelava logotipa podjetja Maribor

Unikatna izdelava po meri naročnika

Oblikovanje in design Maribor

Pripravljeno za digital in za tisk

Responzivnost oblikovanega logotipa podjetja

Prilagodljivo za mini in jumbo velikost

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Smernice izdelave logotipa podjetja

Kaj lahko pričakujete?

Dodana vrednost profesionalno izdelanega logotipa

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno grafično oblikovanje in vizualne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Smernice izdelave logotipa podjetja​

Izdelava logotipa podjetja ali blagovne znamke poteka skozi daljši proces študije in načrtovanja. V logotip vključujemo oblike in simbole, ki jih ciljna skupina pozna in razume.

Oblika je enostavna in lahko razumljiva, medtem ko ohranja ključne vrednote za katerimi stoji vaša blagovna znamka. Aplikacija je enostavna ne glede na velikost ali vrsto medijev.

Kaj lahko pričakujete?

Izdelali vam bomo edinstven logotip podjetja, ki bo ciljni skupini pravilno zrcalil vrednote vašega poslovanja. Uporabili bomo kreativne in brihtne načine, kako jih implementirati v sam znak. Ko je izdelava logotipa zaključena prejmete vso dokumentacijo z željenimi formati.

Dodana vrednost profesionalno izdelanega logotipa

Profesionalni logotipi so predvsem dobro premišljeni. Njihova vsebina je lahko doumljiva in si jih je v večini zelo preprosto zapomniti. So zlahka prepoznavni in dajejo dodano vrednost blagovni znamki v smislu, da pravilno sporočajo vrednote, ki jih ciljna skupina ceni in razume. S tem se dviguje samo zaupanje v blagovno znamko kot tudi vrednota.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Proces izdelave logotipa

Izdelava logotipa je proces, pri katerem se gradi vizualizacija in zgodba vašega podjetja. Zato je nujno oblikovati močen znak, s katerim boste gradili na prepoznavnosti in večali svojo tržno vrednost skozi ključne vrednote svojega občinstva.

Naš proces

Reklamnih in promo. materialov​

V prvem koraku nam je pomembno, da spoznamo vas in svoje podjetje. Na spoznavnem sestanku predstavite svoje poslovanje, zgodovino, vrednote, za katerimi stojite, in vaše cilje. Za še globlje razumevanje vam bomo predali še kratek vprašalnik, ki bo narekoval končno obliko vašega novega logotipa.

Raznovrstne tiskovine

Ko imamo vse potrebne informacije, preidemo v fazo poizvedovanja in učenja. V tej fazi prečešemo vašo konkurenco, trenutno trende in posebnosti v vaši industriji in si nakopičimo informacij, iz katerih bomo pripravili dokument, ki bo služil kot rdeča nit projekta.

Spletnih vsebin

Zadnje korak je samo oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo zaščitniški znak, ki vam bo služil še vrsto let.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem oblikovanju boste dobili logotip v odprtem formatu (.ai, .pdf) kot tudi v rasterski obliki (.jpeg, .png)

Zraven logotipa boste dobili tudi predstav logotipa v .pdf obliki.

Ne. Ker vemo, da je izdelava logotipa velik projekt imate možnost račun poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končanega logotipa in dokumentacije.