Profesionalno oblikovanje dopisnih listin

Ponujamo oblikovanje dopisnih listin, kateri bodo predstavljali vašo blagovno znamko podjetja. Dopisni listi so del celostne grafične podobe (CGP) in imajo funkcijo prepoznavnosti in zaupanja uporabnikov.

Oblikocanje zloženk po sodobnih standardih

Unikaten izgled po izbranih smernicah

Oblikovanje in design Maribor

Moderno oblikovanje

Distant grafični studio Maribor

Vizualno privlačen design

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Kako oblikujemo dopisni list?

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo profesionalno oblikovanje dopisnih listin v primerni obliki za tisk.

Kako oblikujemo dopisni list?

Dopisni list vam bomo oblikovali po smernicah vašega podjetja in blagovne znamke. S kančkom sodobnih smernic pa bomo dodali piko na i izbranemu dizajnu, kateri bo usmerjen v vašo ciljano skupino.

Kaj pridobimo s profesionalnim oblikovanjem?​

Dopisni listi bodo oblikovani po rdeči niti vašega podjetja in blagovne znamke, katero predstavljate. S tem bomo uporabnike nagovorili v spoznanje vašega produkta in samega podjetja.

To bomo izvedli na zanimiv vizualen način – kateri ga bo predstavljal.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Oblikovani dopisni listi

Oblikovanje dopisnega lista je zanimiv proces predstavitve vašega podjetja, storitve ali produkta. Predstavimo ga tako, da ga uporabniki enostavno in brez težav razumejo.

Naš proces

Spoznavni sestanek

V prvem koraku stopite z nami v stik in nam zaupajte svoj projekt. Z veseljem vam bomo svetovali na poti, do vašega sveže oblikovanega dopisnega lista.

Načrtovanje in raziskava

Ko imamo vse informacije, ki jih za oblikovanje potrebujemo, preidemo v fazo načrtovanja. V tej fazi raziščemo novosti in smernice vaše industrije, ter stopimo v čevlje vaših strank.

Oblikovanje in predaja

Zadnje korak je samo oblikovanje. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. V tej fazi oblikujemo in realiziramo.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem projektu boste prejeli oblikovan dopisni list v .pdf obliki pripravljeni na tisk. Zraven boste še prejeli odprto datoteko .ai, ki jo lahko uporabite za nadaljnje spremembe in oblikovanja.