Oblikovanje avto nalepk

Avtografika – oblikovanje avto nalepk v unikatnem videzu. Avto nalepke so odličen promocijski ter prodajni element, s katerim najlažje promovirate svoje podjetje, storitev ali produkt. Izkoristite ga!

Izdelava logotipa podjetja Maribor

Unikatna izdelava po meri naročnika

Oblikovanje in design Maribor

Pripravljeno za tisk

Responzivnost oblikovanega logotipa podjetja

Prilagodljivo za mini in jumbo velikost

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Kaj ponujamo?

Smernice oblikovanja avto nalepk

Kaj lahko pričakujete?

Dodana vrednost profesionalno oblikovane avto nalepke

Kaj ponujamo?

Ponujamo profesionalno grafično oblikovanje in vizualne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Smernice oblikovanja avto nalepk

Avto nalepka podjetja ali blagovne znamke gre skozi proces študije in načrtovanja. V avto nalepko vključujemo oblike in simbole, ki jih vaša ciljna skupina pozna in razume.

Oblika nalepke je oblikovana razumno in takoj pade v oči morebitnim kupcem oz. uporabnikom.

Kaj lahko pričakujete?

Izdelali vam bomo edinstveno unikatno avto nalepko, katera bo izražala na profesionalen način vaše podjetje, storitev ali izdelek. Z udarnimi vizuali jo bomo izpopolnili, da jo bodo kupci/ uporabniki enostavno takoj zaznali.

Ko je oblikovanje avto nalepke zaključena, prejmete vso dokumentacijo z željenimi formati.

Dodana vrednost profesionalno oblikove avto nalepke

Profesionalno oblikovana avto nalepka bo definitivno odražala željen učinek. Z sodobnimi elementi in smernicami jo bomo izpopolnili tako, da bo ena najboljših naložb oglaševanja. Pridobili boste več potencialnih kupcev, mobilno neagresivno oglaševenje in splošno prepoznavnost podjetja in blagovne znamke.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Proces oblikovanja avto nalepke

Oblikovanje avto nalepke je proces, v katerega vključimo sodobne vizuale s katerimi pritegnemo potencijalne kupce z izstopanjem v množici ostalih vozil. Z nalepkami lahko na enostaven način reklamirate svojo znamko ali podjetje.

Naš proces

Reklamnih in promo. materialov​

V prvem koraku nam je pomembno, da spoznamo vas in vaše podjetje. Na spoznavnem sestanku predstavite svoje želje in cilje za samo izdelavo unikatne avto nalepke, s katero boste informirali in reklamirali samo blagovno znamko.

Faza oblikovanja

Ko imamo vse potrebne informacije, preidemo v fazo oblikovanja. Poznamo vaše podjetje, vaše stranke in samo industrijo. Točno vemo, kako bomo najbolje dosegli vašo ciljno skupino. Nalepko grafično oblikujemo tako, da bo vaše vozilo izstopalo iz množice ostalih in katera vam bo služila še vrsto let.

Predaja in izdelava

Zadnji korak je predaja in izdelava avto nalepke. V tem koraku vam nalepko predamo v dogovorjeni računalniški obliki, pripravljeni za tisk.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Po zaključenem oblikovanju boste dobili avto nalepko v odprtem formatu (.ai, .pdf) kot tudi v rasterski obliki (.jpeg, .png)

Zraven boste dobili tudi predstav nalepke v .pdf obliki.

Ne. Projekt imate možnost poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končanega logotipa in dokumentacije.