Digitalni marketing in spletni nastop​

Digitalni marketing je ključnega pomena za spletni uspeh vašega podjetja. Ponujamo storitev digitalnega marketigna kot so Google oglaševanje, re-marketing, oglaševanje na družbenih omrežjih, email marketing, vsebinski marketing, SEO kampanje in še veliko več.

digitalno oglasevanje maribor

Google oglaševanje

oglasevanje na druzbenih omrezjih maribor

Oglaševanje na družbenih omrežjih

seo optimizacija spletnih strani in trgovin

SEO optimizacija

celostni marketing podjetja 01

Celotni marketing za podjetja

Kaj ponujamo?

Digitalni marketing v odstavku

Prednosti digitalnega marketinga

Korak v prihodnost

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo celosten digitalni marketing za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Digitalni marketing v odstavku

Z raznimi orodji in preko številnih kanalov lahko natančno sledimo in ciljamo vašo še idealne stranke / uporabnike. Prilagajamo jim oglase, povečujemo prepoznavnost blagovne znamke, povečujemo prodajo in vse rezultate tudi izmerimo ter jim sledimo preko naprednih programov za merjenje analitike.

Prednosti profesionalnega oblikovanja?

Največja prednost digitalnega marketinga je prav to – popolna merljivost. Izmerimo lahko kateri oglas je najbolj uspešen, katera ciljna skupina se na njega najbolj odziva, kakšni so naši rezultati v primerjavi s konkurenco, od kod izhajajo naši najzvestejši kupci in še veliko, veliko več.

Korak v prihodnost

Prepustite nam vodenje vašega digitalnega marketinga in poskrbeli bomo za rast vaše prodaje in posledično tudi vašega podjetja.

Kaj vse digitalni marketing obsega, pa si natančneje preberite spodaj.

Google oglaševanje

Med digitalni marketing uvrščamo najbolj razširjeno in poznano oglaševalsko orodje: Google Ads (včasih Google Adwords). Oglaševanje na iskalnem omrežju poteka preko relevantnih ključnih besed, na podlagi katerih se bo vaš oglas prikazoval relevantnim uporabnikom, ki iščejo izdelke/storitve, sorodne vaši

Priporočamo tudi kombiniranje z prikaznim omrežjem preko slik. Le-to poteka tako, da se na spletnih straneh, ki so tematsko povezane z vašo dejavnostjo prikazujejo slike, ki uporabniku prikazujejo vaše podjetje. 

Zelo učinkovit je tudi remarketing – prikazovanje vaših oglasov tistim, ki so na nek način že bili v kontaktu z vašim podjetjem.

Druge storitve digitalnega marketinga

Oglaševanje na družbenih omrežjih

Email marketing

Video oglaševanje na družbenih omrežjih

​Zaradi velikega števila uporabnikov in ogromne količine časa preživetega na družabnih omrežjih, je oglaševanje na socialnih praktično nujno.

Možno je zelo podrobno ciljanje uporabnikov glede na njihov poklic, interese, strani ki jim sledimo. Tako kot pri prikaznem Google oglaševanju je možen tudi remarketing, s pomočjo kode, imenovane Facebook Pixel.

Uporabljamo širok nabor tipov oglasov in ciljev, ki jih lahko natančno prilagodimo vašim potrebam. Iz Faceook Business Managerja prav tako upravljamo prikazovanje na več družabnih omrežjih (Facebook, Messenger, Instagram,…).

Poskrbite za izgradnjo in komuniciranje z zvesto bazo uporabnikov z masovnimi elektronskimi sporočili. Email marketing je zelo uporaben za obveščanje, promocijske akcije, vabili na ogled bloga, ipd. Pri uporabi programa se prilagodimo vam in vašim željam, najpogosteje pa uporabljamo Mailchimp ali Squalomail. Poskrbimo tudi za grafike ter besedila v sporočilu.

Zelo natančno lahko vidite statistiko sporočil in delež odprtja, posredovanja, klikov na različne povezave v sporočilu in podobno. Če ste z vašo bazo uporabnikov v redni komunikaciji, je zelo verjetno, da se bo odločila za nakup vašega izdelka oziroma storitve.

Zelo aktualno je oglaševanje preko videov. Kvaliteten in inovativen video posnetek si uporabniki zelo hitro zapomnijo in postanejo pozorni na blagovno znamko. 

Prav tako je učinkovito omrežje YouTube, ki ga vsak dan obišče preko 30 milijonov uporabnikov. Video oglasi se tako pojavljajo pred ali med video posnetki. 

YouTube z pomočjo Googla promocijske videe umesti med posnetke, ki jih uporabniki radi gledajo oziroma med posnetke, kjer je tematika sorodna uporabnikovim interesom.

Certificiran Google partner - Piksl

Marketing izvajamo preko partnerskega podjetja PIKSL marketing in spletne rešitve. Preverite nekatere dosedanje naročnike: